Barbecue
Barbecue hamburger gegaard
Zo klaar op de barbecue! Deze al gegaarde hamburger mag niet ontbreken op uw barbecue.
Barbecue saus
Een zoete pikante saus gecombineerd met een friszure smaak. Een portie weegt ongeveer 100 gram. Minimale afname is 400 gram (voor 4 personen)
Barbecueworst
Heerlijke ambachtelijk gemaakte barbecueworst. Dit product is al gaar.
Bavette
Bavette is een stuk biefstukvlees en komt uit de buikspier van het rund. Het is werkvlees en is daarom iets steviger dan normale biefstuk.
Biefstukspies
Een malse biefstukspies met een heerlijke marinade.
Borden en bestek
Wegwerpborden inclusief bestek (herbruikbaar) en servetten. Prijs per persoon.
Bourgondische vleesribben
Lekker veel vlees, een heerlijk gemarineerde rib. Prima alternatief voor de sparerib.
Entrecote
Entrecôte wordt gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje.
Filetlapje, gemarineerd
Mals en mager stukje gemarineerd varkensvlees die binnen een paar minuten klaar is.
Golfspies
Een spies van balletjes gehakt afgewisseld met stukjes paprika, ui en spek.
Hawai spies
Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.
Huur gasbarbecue (incl schoonmaak)
Let op! Alleen mogelijk bij het bestellen van barbecuevlees (minimale bestelling is € 80,00)
U betaalt € 22,50 voor het gasverbruik en € 20,00 voor de schoonmaakservice. Wij rekenen € 50,00 borg voor het in bruikleen geven van een gasbarbecue.
Kipsaté
Heerlijke gemarineerde, verse stukjes kipfilet voor u op een spiesje geregen.
Knoflooksaus
Een onweerstaanbare volle romige smaak met het lichtscherpe van knoflook. Een portie weegt ongeveer 100 gram. Minimale afname is 400 gram (voor 4 personen)
Kruidenboter
Kruidenboter is een heerlijk smeersel op een knapperig stukje stokbrood.
Pakket Aanvulling
Aanvulling op uw barbecue bestelling: stokbrood, kruidenboter, salade naar keuze en verschillende sauzen. Prijs per persoon, minimale bestelhoeveelheid is voor 4 personen a € 6,00
Pakket Bourgondisch
- bourgondische rib
- rundersteak gemarineerd
- kipsaté XXL
- schouderkarbonade gekruid
- runderhamburger
Prijs per persoon.
Pakket de Luxe
- shaslick
- filetlapje gekruid
- kipsaté
- runderhamburger
- rundersteak gemarineerd
Prijs per persoon.
Pakket Junior
- barbecueworst
- barbecuehamburger
- juniorspies
Prijs per persoon.
Pakket Populair
- shaslick
- barbecuehamburger
- kipsaté
- procureurlapje gemarineerd
Dit pakket is zonder extra’s zoals brood, sauzen en salades. Kies dan het product hieronder.
Prijs per persoon
Picanha
De Picanha heet in Nederland staartstuk en is een driehoekig stuk vlees van 1.300 tot ongeveer 1.500 gram met een duidelijke roomwitte vetlaag.
Piri piri saus
Piri Piri de Portugal (Piri Piri van Portugal) van Quinta d’avó is een een typische Portugese milde hete saus. Een portie weegt ongeveer 100 gram. Minimale afname is 400 gram (voor 4 personen)
Procureurlapje, gemarineerd
Deze doorregen lapjes zijn heerlijk bij de maaltijd of op de barbecue. Het vlees is te vergelijken met een karbonade, maar dan zonder bot.
Ribeye
De rib-eye, volgens velen één van de lekkerste delen van het rund, gesneden van het gemarmerde stuk van de lende.
Runderhamburgers
Proef onze ambachtelijk gemaakte runderhamburgers.
Rundersteak
Een steak is een verzamelwoord voor allerlei luxere baklappen, lendelappen, ribeye en biefstuk.
Satesaus
Onze heerlijke en smeuïge satésaus is kant en klaar voor gebruik. Een portie weegt ongeveer 100 gram. Minimale afname is 400 gram (voor 4 personen)
Schouderkarbonade, gemarineerd
Heerlijk gemarineerde karbonade, uitermate geschikt voor op de barbecue!
Shaslick
Gemarineerde blokjes varkenssaté met verse stukjes paprika, spek en ui op een spies. Vers geprikt en tevens glutenvrij.
Spareribs, gebraden
Spareribs zijn varkensribben afkomstig van onder de maag, borst en achter de schouders.
Spareribs, vers
Deze spareribs zijn vers/rauw en kun je zelf naar smaak marineren en/of bereiden.
Speklappen, Kerrie
Een heerlijk stukje doorregen varkensvlees die u gekruid en naturel kunt bakken zoals u het lekker vind. Tevens ook goed te gebruiken in stamppotten.
Speklappen, Paprika
Een heerlijk stukje doorregen varkensvlees die u gekruid en naturel kunt bakken zoals u het lekker vind. Tevens ook goed te gebruiken in stamppotten.
Stokbrood
Heerlijk vers afgebakken stokbrood. Lekker met kruidenboter of salade.
T-bone steak
De T-bone is een schitterende steak die heel herkenbaar is door het t-vormige bot.
Varkenshaas sate
Varkenshaas komt uit de rug van het varken en is de meest malse spier. Gemarineerd en klaar voor de barbecue.
Varkenssate
Gekruid en gemarineerd varkensvlees op een stokje geprikt.
Vleesthermometer
Deze metalen vleesthermometer is onmisbaar wanneer je verschillende soorten vlees wil bereiden.
Vlugklaar
Beenhammetje
Deze stukjes mager varkensvlees zijn gepekeld en gekruid.
Boerengehakt
Boerengehakt, ambachtelijk gemaakt gehakt van puur varkensvlees is afgewerkt met een mix van peper en zout.
Boerenschnitzel
Onze eigengemaakte, heerlijke, gepaneerde boerenschnitzel is absoluut bestsellers in ons assortiment.
Drentse Hunebedjes
Een heerlijk gekruid gehakt product in de vorm van een hunebed met een knapperige paneer laag.
Droge worst (1 stel)
Onze ambachtelijk gemaakte droge worst volgens authentiek Fries recept en op turf gerookt. Heerlijk zacht.
Filet Cordon Blue
De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.
Gehaktballen gebraden
De lekkerste kant en klare gehaktballen voor u gemaakt zijn afkomstig uit onze eigen worstmakerij!
Gehaktballen gebraden (8 stuks)
De 8 lekkerste kant en klare gehaktballen voor u gemaakt zijn afkomstig uit onze eigen slagerij! Heerlijk gekruid gehakt aan ballen gedraaid en afgegrild in de oven.
Gehaktballetjes in ketjapsaus
Heerlijke kant en klare gehaktballetjes in ketjapsaus lekker bij een oosters gerecht of gewoon als borrelhapje.
Gehaktballetjes in pindasatesaus
Heerlijke kant en klare gehaktballetjes in pinda satesaus lekker bij een oosters gerecht of gewoon als borrelhapje.
Gelderse schijven
Een Gelderse schijf is eigenlijk een ‘gepaneerde varkenshamburger‘.
Grove saucijzen
Grove saucijsjes uit onze eigen worstmakerij. Er worden hiervoor magere varkenssnippers gebruikt die grof worden gemalen.
Half-om-half gehakt
Kant-en-klaar gehakt, reeds op smaak gebracht met gehaktkruiden. Bestaat uit runder- en varkensvlees.
Italiaanse beefrol
Een rolletje gemaakt van rundergehakt omwikkeld met plakjes rauwe ham en Italiaanse kruiden.
Kipsate schnitzel
Satéschnitzel van kip met een vulling van zacht pittige satésaus.
Mini droge worst
Onze ambachtelijk gemaakte mini droge worst volgens authentiek Fries recept en op turf gerookt. Heerlijk zacht.
Pitah broodjes
Een pitabroodje, ook wel shoarmabroodje genoemd, is een plat broodje met een zachte korst.
Rolladeschijven
Eigenlijk is een rolladeschijf gemaakt van dezelfde stukken vlees als het nasivlees, namelijk mager schoudervlees.
Rookworst
Rookworst is een traditioneel Nederlands product, waarbij gemalen vlees vermengd met specerijen en zout in een omhulsel worden gestopt.
Runder gehakt
Gemalen gekruid rundvlees, vers uit onze gehaktmolen. Al ons rundergehakt is 100% gegarandeerd rundvlees.
Rundersaucijzen
Een heerlijk eigengemaakt rundersaucijsje. Alle rundersnippers die we verkopen zijn gegarandeerd 100% rundvlees kwaliteit.
Shoarmaschijven
Gehaktproduct gekruid met shoarmakruiden, heerlijk op een broodje met wat knapperige ijsbergsla.
Shoarmavlees
Varkensreepjes die heerlijk gekruid zijn met shoarmakruiden en afgewerkt met paprikareepjes.
Slavinken
Een rolletje gekruid gehakt met een plakje spek er om heen gewikkeld.
Super gehakt schijven
Een ambachtelijk gemaakt en lekker gekruid gehaktproduct.
Varkens sate schnitzel
Een gehaktschnitzel die gevuld is met satésaus en die u maar een paar minuten hoeft te bakken!
Vleespakket
Verras iemand met een vleespakket! Leuk als cadeau voor familie, vrienden en kennissen, als blijk van waardering voor werknemers of als prijs voor een verloting.
Zigeuner gehaktschnitzel
Gehaktschnitzels worden vervaardigd van mager varkensgehakt waaraan voor een wat steviger beet een deel rundvlees is toegevoegd.
Zoeltjes
Zoeltjes zijn vrij kleine en dunne droge worsten met een naturel smaak en een lekkere bite. Lekker bij de borrel of zo als snack.
Varkensvlees
Beenhammetje
Deze stukjes mager varkensvlees zijn gepekeld en gekruid.
Boerengehakt
Boerengehakt, ambachtelijk gemaakt gehakt van puur varkensvlees is afgewerkt met een mix van peper en zout.
Boerenschnitzel
Onze eigengemaakte, heerlijke, gepaneerde boerenschnitzel is absoluut bestsellers in ons assortiment.
Braadworst
Een braadworst is een soort worst gemaakt van varkens-, rund- of kalfsvlees. Een braadworst is geschikt om in een pan te braden of op een barbecue te grillen.
Droge worst (1 stel)
Onze ambachtelijk gemaakte droge worst volgens authentiek Fries recept en op turf gerookt. Heerlijk zacht.
Droge worst (2 stel)
Onze ambachtelijk gemaakte droge worst volgens authentiek Fries recept en op turf gerookt. Heerlijk zacht.
Filetlapje, gemarineerd
Mals en mager stukje gemarineerd varkensvlees die binnen een paar minuten klaar is.
Gepaneerde schnitzel
Onze eigengemaakte, heerlijke, gepaneerde schnitzels zijn absoluut bestsellers in ons assortiment.
Gerookt spek
De speklap van het varken (buik) wordt goed gezouten en daarna gerookt waarna het stuk mager spek nog enkele dagen narijpt voor een betere stevigheid.
Grove saucijzen
Grove saucijsjes uit onze eigen worstmakerij. Er worden hiervoor magere varkenssnippers gebruikt die grof worden gemalen.
Half-om-half rollade
Kenmerkend voor een ‘half-om-half’ rollade is de combinatie van rund en varkensvlees.
Hamlappen
Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen.
Krabbetjes
Een krabbetje is een benaming voor de rib met vlees van een geslacht varken. Krabbetjes worden vaak als ingrediënt aan erwtensoep toegevoegd.
Procureurlapje, gemarineerd
Deze doorregen lapjes zijn heerlijk bij de maaltijd of op de barbecue. Het vlees is te vergelijken met een karbonade, maar dan zonder bot.
Procureurlapjes
Deze doorregen lapjes zijn heerlijk bij de maaltijd of op de barbecue. Het vlees is te vergelijken met een karbonade, maar dan zonder bot.
Procureurrollade
De procureurrollade wordt gemaakt van de nek van het varken (karbonadevlees) en is daarom meer doorregen en dus malser. Ook leuk om te geven en verrassend lekker om te krijgen!
Rib/Haas karbonade
Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade.
Schouderkarbonade
Heerlijke malse en doorregen karbonade afkomstig uit de nek van een varken.
Schouderkarbonade, gemarineerd
Heerlijk gemarineerde karbonade, uitermate geschikt voor op de barbecue!
Shoarmapakket
Kant en klaar shoarmapakket met 500 gram shoarma (varkensvlees), 4 pitah broodjes en knoflooksaus.
Shoarmavlees
Varkensreepjes die heerlijk gekruid zijn met shoarmakruiden en afgewerkt met paprikareepjes.
Spekblokjes
Gerookte en gezouten varkensspekblokjes. Heerlijk door de pasta, stamppotten, stoofpotjes of over een salade.
Speklappen, Kerrie
Een heerlijk stukje doorregen varkensvlees die u gekruid en naturel kunt bakken zoals u het lekker vind. Tevens ook goed te gebruiken in stamppotten.
Speklappen, Naturel
Een heerlijk stukje doorregen varkensvlees die u gekruid en naturel kunt bakken zoals u het lekker vind. Tevens ook goed te gebruiken in stamppotten.
Speklappen, Paprika
Een heerlijk stukje doorregen varkensvlees die u gekruid en naturel kunt bakken zoals u het lekker vind. Tevens ook goed te gebruiken in stamppotten.
Varkenshaas
Heerlijk mals stukje varkensvlees die tevens ook rosé gegeten kan worden. Lekker als geheel, maar ook in plakjes met een sausje geeft toegevoegde waarde.
Varkenslappen
Een wat meer doorregen varkenslap die afkomstig is van de schouder van de varken.
Varkenslever
Onze varkenslever kun je voor diverse maaltijden gebruiken: koken of bakken in plakken die te gebruiken zijn voor diverse recepten.
Varkensrollade
Heerlijke malse gekruide varkensrollade. Heerlijk om zelf te braden, maar ook altijd leuk om weg te geven in een geschenkverpakking.
Varkenssaucijzen
Heerlijke fijne saucijs uit eigen worstmakerij. De fijne saucijs wordt gemaakt van fijn gemalen varkensgehakt, aangevuld met kruiden.
Varkensschnitzel, ongepaneerd
Heerlijke malse schnitzel die u zelf kunt paneren of kruiden. De schnitzel is gesneden van een bovenbil van een varken, wat inhoudt dat het een mals stukje vlees is.
Western Steak
Heerlijke malse schnitzel gepaneerd met paneer en een fijne kruidenmelange. De schnitzel is gesneden van een bovenbil van een varken, dus mals.
Zigeunerschnitzel
Een varkensschnitzel is een dun lapje vlees, dat is platgeslagen. Het is afkomstig van de varkensham of fricandeau.
Maaltijden
Aspergeschotel
Heerlijke frisse maaltijdsalade met asperges, ham, bieslook en pasta.
Babi Pangang
Onze babi pangang uit eigen grill bestaat uit gegrilde procureur. Gemarineerd met onze eigen kruidenmarinade.
Bami
Kant-en-klaar bami gerecht om op te warmen. In eigen keuken voor u gemaakt en bereidt met verse ingrediënten.
Deense Wrap
Wrap gevuld met gegaarde kip en Deense saus.Bereiden in de oven: 15 minuten op 160°C
Fakkelbrood
Een heerlijk tarwe Tortilla gevuld met verschillende ingrediënten. Op een stokje zodat je hem makkelijk kunt omdraaien op die hete BBQ.
Kippenvlees in satesaus
Gesneden reepjes van gekruid kipfilet in een lekkere satesaus. Lekker bij een oosters gerecht of bij patat en gebakken aardappelen.
Lasagne
Onze Lasagne is volgens traditioneel recept. Met verse tomaten, verse fijn gesneden groenten, gehakt, bechamelsaus en verse lasagnebladen. De Lasagne wordt bedekt met een laagje geraspte kaas.
Macaroni
Heerlijke huisgemaakte macaroni. Wordt wekelijks voor u bereid met verse ingrediënten en ons ambachtelijk gemaakt gehakt. Prijs per portie.
Mini gehaktballetjes
Heerlijke kant en klaar gehaktballetjes die goed gecombineerd kan worden met een sausje voor de maaltijd of op een hapjesschaal.
Nasi
Kant-en-klaar nasigerecht om op te warmen. Prijs per portie.
Stamppot andijvie
Een Hollandse klassieker onder de stamppotten. Gestampt van gekookte aardappelen, verse andijvie en uitgebakken spekblokjes.
Stamppot boerenkool
Een Hollandse klassieker onder de stamppotten, gestampt van gekookte aardappelen, dun gesneden boerenkool en uitgebakken spekblokjes.
Stamppot hutspot
Dit typische Nederlandse wintergerecht bestaat uit verse aardappelen, wortel, ui en gekruid gehakt uit eigen worstmakerij.
Stamppot zuurkool
Een Hollandse klassieker onder de stamppotten, gestampt van gekookte aardappelen, zuurkool uit ‘t vat en uitgebakken spekblokjes.
Kip
Gebraden drumsticks
Kant-en-klare gegrilde drumsticks. Alleen even opwarmen in oven, magnetron of barbecue.
Gebraden kip
Een hele gebraden kip is een heerlijk mals en mager stukje kip en en lekker gekruid. De braadkippen die we altijd verkopen zijn qua gewicht rond de 1000 gram.
Gebraden kipkluifjes
kant en klare gemarineerde en gegrilde kipkarbonade.
Gebraden tv sticks
Lekkere kleine stukjes kip waar u de vingers bij af kunt likken. Vers gemarineerd, heerlijk gekruid en daarna afgebakken.
Gemarineerde drumsticks
Onze drumsticks zijn gekruid met zout en een mix van paprikaextracten. Drumsticks zijn stukjes vlees van de kip en wel van de poot.
Gemarineerde kippenbouten
De achterpoot van een kip staat bekend als de kippenbout en is al heerlijk voor u gekruid met zout en paprika-extracten.
Gemarineerde TV sticks
De vleugel van het gevogelte wordt een TV-stick genoemd.
Hele verse kip
Een hele ongemarineerde braadkip is een heerlijk mals en mager stukje kip en wordt opgebonden aan u aangeboden.
Kip Cordon Bleu
Een smakelijk kipgehakt product, gevuld met ham & kaas.
Kipburger
Een heerlijke magere burger gemaakt van kip.
Kipdijfilet
Kipdijvlees is wat vetter dan kipfilet en daarom in sommige gevallen iets beter geschikt voor bakken en braden.
Kipfilet
Kipfilet is het borstdeel van de kip. Het is erg vetarm en snel verteerbaar.
Kipfiletschnitzel
De kipfiletschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd.
Kippenbouten, gebraden
Voor de kipliefhebbers met grotere trek. De kant-en-klare gegrilde kippenbout. Hoeft alleen even opgewarmd te worden in de oven of magnetron.
Kipreepjes (Indian mystery)
Gesneden reepjes van kipdijfilet in een lekkere kerriemarinade (Indian Mystery).
Kipreepjes Indonesia
Gesneden reepjes van kipdijfilet in een lekkere satemarinade (Indonesian).
Kiprollade
Lekker gekruide kiprollade gemaakt van kipdijfilet. Het vlees is heerlijk gekruid met paprikaextract.
Kipsate schnitzel
Satéschnitzel van kip met een vulling van zacht pittige satésaus.
Kipschnitzels
Een voorgebakken kipschnitzel die lekker afgepaneerd is, zodat u een smakelijke maaltijd heeft en het in korte tijd op tafel kan staan.
Kipshoarma
Gesneden reepjes van kipdijfilet met shoarmakruiden en paprika.
Krokante Kipschnitzel
Voorgebakken kipschnitzel, afgepaneerd met cornflakes. Snel te bereiden en heerlijk in combinatie met aardappeltjes en een frisse salade.
Rollades
Half-om-half rollade
Kenmerkend voor een ‘half-om-half’ rollade is de combinatie van rund en varkensvlees.
Kiprollade
Lekker gekruide kiprollade gemaakt van kipdijfilet. Het vlees is heerlijk gekruid met paprikaextract.
Procureurrollade
De procureurrollade wordt gemaakt van de nek van het varken (karbonadevlees) en is daarom meer doorregen en dus malser. Ook leuk om te geven en verrassend lekker om te krijgen!
Runderrollade
Deze heerlijke malse en magere runderrollade wordt gemaakt van de fijne rib en van de deksel van een bovenbil.
Varkensrollade
Heerlijke malse gekruide varkensrollade. Heerlijk om zelf te braden, maar ook altijd leuk om weg te geven in een geschenkverpakking.
Rundvlees
Bavette
Bavette is een stuk biefstukvlees en komt uit de buikspier van het rund. Het is werkvlees en is daarom iets steviger dan normale biefstuk.
Bieflappen (Lendelappen)
Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk.
Biefstukspies
Een malse biefstukspies met een heerlijke marinade.
Entrecote
Entrecôte wordt gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje.
Half-om-half rollade
Kenmerkend voor een ‘half-om-half’ rollade is de combinatie van rund en varkensvlees.
Kogelbiefstuk
Een kogelbiefstuk is een variant van een biefstuk. Dit vlees wordt gesneden van de kogel van de bovenbil van een koe, of van de kogel van het spierstuk.
Ossenstaart
Een ossenstaart is de staart van een rund. Het komt niet alleen van de os, maar ook van een stier of koe.
Picanha
De Picanha heet in Nederland staartstuk en is een driehoekig stuk vlees van 1.300 tot ongeveer 1.500 gram met een duidelijke roomwitte vetlaag.
Ribeye
De rib-eye, volgens velen één van de lekkerste delen van het rund, gesneden van het gemarmerde stuk van de lende.
Riblappen (braadlappen)
De riblap is een suddervlees waarbij de marmering zich bevind aan de rand van de lap. Riplappen zijn van al het suddervlees het meest malse.
Rosbief
Een vleessoort die bij uitstek rood gegeten wordt, bestaat altijd uit een groot stuk vlees. Vandaar dat de baktijd afhankelijk is van de grootte.
Runder gehakt
Gemalen gekruid rundvlees, vers uit onze gehaktmolen. Al ons rundergehakt is 100% gegarandeerd rundvlees.
Runderhamburgers
Proef onze ambachtelijk gemaakte runderhamburgers.
Runderlever
Een fijn stukje orgaanvlees van een rund, wat ook nog eens erg gezond is.
Runderrollade
Deze heerlijke malse en magere runderrollade wordt gemaakt van de fijne rib en van de deksel van een bovenbil.
Rundersaucijzen
Een heerlijk eigengemaakt rundersaucijsje. Alle rundersnippers die we verkopen zijn gegarandeerd 100% rundvlees kwaliteit.
Runderschenkel
Een schenkel bestaat uit soepvlees en een mergpijpje en is afkomstig van de bovenpoot van een rund.
Rundersteak
Een steak is een verzamelwoord voor allerlei luxere baklappen, lendelappen, ribeye en biefstuk.
Rundervink
Mager gekruid rundergehakt, opgerold in een dun rundvleeslapje. Heerlijk bij verse boontjes!
Stooflappen
Stooflappen worden uit de voorzijde van de koe gesneden, bij de borst. Dit vlees is uitermate geschikt om te stoven in de pan of de slowcooker.
Sucadelappen
De sucadelap is suddervlees waarbij de marmering door de gehele lap loopt, waardoor het vlees heerlijk mals en smeuïg wordt
T-bone steak
De T-bone is een schitterende steak die heel herkenbaar is door het t-vormige bot.
tartaar
Tartaar is fijngehakt rundvlees, in principe biefstuk.
Salades
Aardappelsalade
Aardappelsalade is een salade die van aardappels gemaakt wordt. Prijs per persoon.
Eiersalade
Onze ambachtelijke eiersalade uit eigen keuken zit vol verse scharreleieren, Lekker voor bij de borrel op een toastje of als lunch op een vers broodje.
Huzarensalade
Een huzarensalade is een Nederlandse salade met aardappel, vlees en augurk. Prijs per persoon.
Kipkerrie salade
Kip kerrie salade, goed gevulde salade met stukjes kip en kerriekruiden. Lekker op een toastje.
Rundvleessalade
Een rundvleessalade van de beste kwaliteit, waarvan het bijvoegsel ‘superieur’ de lading volledig dekt. Deze salade is niet opgemaakt. Prijs is per persoon.
Vleeswaren
Achterham
Voor deze achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen.
Bacon
Bacon is heerlijk van smaak omdat het gepekeld is en daarna gerookt.
Boerenleverworst
Lekkere boerenleverworst. Lever, spek en afgekookt vlees gemalen door de grove plaat met heerlijke kruiden en specerijen.
Boerenmetworst
Metworst of boerenmetworst is een harde gekruide worst gemaakt van stukjes varkensvlees en varkensvet.
Borrelhapjes
Met onze borrelhapjes zet u iets lekkers op tafel. Ideaal voor een verjaardag, visite, bedrijfs- of familiefeest of de vrijdagmiddagborrel. Prijs per persoon.
Boterhamworst
Onze boterhamworst is een worst gemaakt van gemalen varkensvlees als hoofdbestandsdeel, aangevuld met andere ingrediënten.
Filet Americain
Filet americain wordt gemaakt van fijn gemalen rauw mager rundvlees, zoals biefstuk, met toevoeging van peper en bijvoorbeeld een ei. Heerlijk op een toastje.
Gebraden gehakt
Lekker pikant gekruid gehakt, gesneden voor de boterham.
Grillworst kaas
Een heerlijke grillworst gevuld met kaas. Heerlijk voor bij de borrel of op brood.
Grillworst, kip
Vers gegrilde kippenworst met een hartige smaak. Heerlijk op de boterham, maar ook populair voor bij de borrel als hapje.
Grillworst, naturel
Vers gegrilde worst met een hartige smaak. Grillworst is heerlijk op de boterham, maar ook populair bij de borrel als hapje.
Katenspek
Katenspek is gekookt en daarna gerookt doorregen spek uit de buikstreek van een varken.
Kipfilet (vleeswaren)
Gebraden kipfilet, lekker voor bij de lunch.
Leverkaas
Leverkaas behoort tot de vleeswaren en is sterk verwant aan leverpastei, maar het is door toevoegingen als zet melen steviger geworden.
Leverworst, fijn
Fijn gemalen leverworst, lekker voor op brood of als borrelhapje.
Ontbijtspek
Gerookt ontbijtspek is gemaakt van het doorregen buikspek van een varken.
Paardenrookvlees
Rookvlees is gepekeld en gerookt vlees van een rund (runderrookvlees) of paard (paardenrookvlees).
Palingworst
Palingworst is een grove, gekookte worst van varkensspek die gerookt wordt.
Rauwe ham
Onze rauwe ham wordt flinterdun voor u gesneden, smakelijk voor bij de meloen, asperges of gewoon op brood.
Rosbief (vleeswaren)
De naam ‘rosbief’ komt van het Engelse ‘roast beef’ en dat is het ook letterlijk: geroosterd rundvlees.
Runderrollade (vleeswaren)
Deze heerlijke malse en magere runderrollade wordt gemaakt van de fijne rib en van de deksel van een bovenbil.
Runderrookvlees
Runderrookvlees wordt op ambachtelijke wijze gemaakt van geselecteerde rundvleesdelen die in een milde pekel worden gedompeld en daarna worden gerookt.
Salami
Salami is een verzamelnaam voor een uiteenlopend scala aan worstsoorten, allemaal gebaseerd op oude, lokale recepten.
Schouderham
Onze gekookte schouderham wordt geproduceerd van de luxe delen van de schouder van het varken.
Snijworst
Het vlees van snijworst bestaat uit rundvlees en spek.
Varkenslever (vleeswaren)
Gekookte lever is een romige en zachtere leversoort dan de runderlever.
Varkensrollade (vleeswaren)
Rollade gemaakt van mager varkensvlees en heerlijk gekruid. Zo vers uit onze oven! heerlijk voor de boterham.
Zeeuws spek
Zeeuws spek is een Zeeuws streekgerecht. De basis is een stuk doorregen spek zonder zwoerd.