Al 25 jaar een begrip in de regio
Kwalitatief goed en vers vlees, dat is waar Slagerij Bigmans aan de Schoolstraat in Gorredijk voor staat. Alles is erop gericht om de klanten lekker, gevarieerd en gezond te laten eten. De wensen van de consument tellen absoluut mee bij Bigmans. “Als iemand een dikkere karbonade wil dan in de toonbank ligt, dan kan dat.”
Slagerij Bigmans bestaat 25 jaar. Het bedrijf werd opgezet door Bonne Post, maar ging begin 2022 over in andere handen. Mona en Luit Krol namen de slagerij over. Mona heeft ruim 35 jaar ervaring in het slagersvak.
Slagerij Bigmans heeft in een kwarteeuw een uitstekende reputatie opgebouwd met een klantenkring tot in de wijde regio van Gorredijk.
Verder is de inrichting van het winkelpand aangepakt. Er is flink geïnvesteerd in machines, ovens en kassa’s. Daarnaast zorgt een nieuwe, fraaie fotowand voor een andere look van het interieur van de slagerij. “Met alle veranderingen kunnen we de toekomst met vertrouwen tegemoetzien,” denkt Mona.
Met een ruim assortiment aan vlees en vleeswaren, turf gerookte droge worst, verse maaltijden, gourmet & fondue, barbecue en andere specialiteiten staat Slagerij Bigmans synoniem voor lekker. Het brede aanbod is bedoeld om lekker, gevarieerd en gezond te eten.
“We zijn er voor mensen die zelf willen koken, maar leveren ook kant-en-klare maaltijden”, vertelt Mona. “Voor elk moment vindt de klant bij ons het juiste product of de juiste ingrediënten. En wij staan altijd garant voor verse producten van topkwaliteit waardoor men verzekerd is van lekker eten.”
Het assortiment is breder en gevarieerder geworden, maar Slagerij Bigmans is en blijft van origine een ambachtelijke slager. De meeste producten worden in eigen huis gemaakt, op traditioneel ambachtelijke wijze. Mede dankzij de ruim dertig jaar ervaring van Mona is en blijft kwaliteit daarom altijd gegarandeerd.
Verder is de inrichting van het winkelpand aangepakt. Er is flink geïnvesteerd in machines, ovens en kassa’s. Daarnaast zorgt een nieuwe, fraaie fotowand voor een andere look van het interieur van de slagerij. “Met alle veranderingen kunnen we de toekomst met vertrouwen tegemoetzien,” denkt Mona.
Met een ruim assortiment aan vlees en vleeswaren, turf gerookte droge worst, verse maaltijden, gourmet & fondue, barbecue en andere specialiteiten staat Slagerij Bigmans synoniem voor lekker. Het brede aanbod is bedoeld om lekker, gevarieerd en gezond te eten.
“We zijn er voor mensen die zelf willen koken, maar leveren ook kant-en-klare maaltijden”, vertelt Mona. “Voor elk moment vindt de klant bij ons het juiste product of de juiste ingrediënten. En wij staan altijd garant voor verse producten van topkwaliteit waardoor men verzekerd is van lekker eten.”
Het assortiment is breder en gevarieerder geworden, maar Slagerij Bigmans is en blijft van origine een ambachtelijke slager. De meeste producten worden in eigen huis gemaakt, op traditioneel ambachtelijke wijze. Mede dankzij de ruim dertig jaar ervaring van Mona is en blijft kwaliteit daarom altijd gegarandeerd.
De wensen van de consument zijn voor Bigmans belangrijk. Met de kant-en-klaar maaltijden speelt de slagerij in op het gemak van een snelle en gezonde maaltijd. “Je moet weten wat de klant wil. Natuurlijk maken we eigen keuzes, maar vragen staat vrij, eigenlijk verkopen we nooit nee,” vertelt Mona.
Met het einde van het jaar in zicht, zijn de voorbereidingen voor de feestdagen al gestart. Het moet, stelt Mona, anders kan nooit aan de grote vraag worden voldaan.
